Startside

 Informasjon

 Boforhold

 Fakta

 Nødpeiler /GPS

 Sikkerhet

 Fotoalbum

 Video

 Prisliste

 Bookingliste

 E-post

 Aktiviteter

 Fosen

 Nyheter

 Kart

Veibeskrivelse

 Været

 Linker

 

Rønsholmen Brygger
N-7130 Brekstad

Mob: 926 05 187

Rønsholmen Brygger 

Rønsholmen Brygger ligger  i Ørland kommune  ytterst på Fosenhalvøya nært opp til Trondheimsfjorden og indre lei for båttrafikk langs kysten. Kommunesentret Brekstad med hurtigbåtforbindelse til Trondheim og Kristiansund og ferjesamband over fjorden ligger 8 km fra rorbuanlegget. 

Bryggerekka på Rønsholmen består i dag av seks komfortable rorbuer . Alle enheter  er basert på selvhushold. Hver rorbu har en boflate på ca. 80 kvm fordelt på to plan og har plass til fem eller seks personer. I tillegg finnes to leiligheter beregnet for to personer.

Rønsholmen Brygger har egen marina i tilknytning til rorbuanlegget.  Båtene er 5,3 m.og er utstyrt med motor på 30HK , innvendig styrting, kompass, ekkolodd og selvsagt redningsvester. For din sikkerhet er det i alle båter montert peileutstyr. Ved å aktivere dette kan du få hjelp i en nødsituasjon

Et særskilt sjøhus er innredet for sløying og filetering  av fisk. Røykeovn og fryserom finnes også i huset. Her er ellers skapplass som kan disponeres av hver boenhet til  oppbevaring av fiskeredskaper og sjøutstyr. Sjøhuset inneholder dessuten en av leilighetene beregnet for to personer. Bortsatt fra oppvaskmaskin har leilighetene omtrent samme utstyrsstandard som de øvrige boenhetene.

Rønsholmen brygger er et ferie- og fritidsanlegg som passer for hele familien. Her kan gjestene nyte en tilbakelent og avslappet ferie, oppleve natur og miljø i området rundt bryggene eller oppsøke  rike fiskeplasser i tilknytning til en sterk og kjent tidevannsstrøm i nærheten.

I resepsjonen finner du et bredt utvalg av fiskeutstyr. Her er alt fra stenger og sneller til snører og kroker som er egnet for området. Fiskeutstyr kan også leies.

Velkommen til friluftsferie med havet som nabo!       

 


Fiskere i båt

Fisker

Fornøyde fiskere

Kjøkken

© Rønsholmen Brygger, Norway